Spoľahlivé produkty a servis
        pre čistotu akejkoľvek prevádzky

Vybavenie ergonomicky riešenej pracovnej stoličky

1. Dynamické operadlo s mechanickou pružinou

Zabezpečuje permanentný kontakt tela s operadlom a vyvážené podopretie hornej časti tela pomocou progresívne pracujúcej oceľovej pružiny. Pri pohybe zabraňuje pocitu pádu dozadu.

2. Individuálne nastaviteľná mechanika

Zohľadňuje váhu používateľa, dĺžku jeho tela a jeho osobný pocit pri sedení. Zaručuje optimálny súlad prítlaku opierky na chrbát pre všetkých používateľov.

3. Výškovo nastaviteľná bedrová opora chrbtice

Stará sa o presné podopretie chrbtice – podporuje prirodzené esovité zakrivenie chrbtice aj pri sedení v miernom predklone.

4. Bedrové podopretie chrbtice v každej pozícii sedenia

Umožňuje individuálne prispôsobenie pre každého používateľa a zabraňuje sedeniu so zaguľateným chrbtom.

5. Anatomicky tvarovaná sedacia plocha

Zaisťuje správnu polohu panvy pomocou panvovej opierky, zabezpečuje aby sa používateľ automaticky posadil presne k operadlu a zabraňuje samočinnému skĺzavaniu zo sedacej plochy.

6. Odpruženie sedadla

Pomocou centrálnej mechanickej pružiny sa stará o príjemné odpruženie pri dosadnutí, zaručuje plné odpruženie aj pri sedení v najnižšej polohe nastavenia a zabraňuje nezdravým nárazom na chrbticu pri dosadnutí.

7. Klimaticky aktívny povrch

Zabraňuje nežiadúcej akumulácii tepla a vlhkosti, zabezpečuje príjemnú mikroklímu pri sedení i pri zvýšenej teplote prostredia (letné obdobie) a môže prijímať a znovu vydávať vlhkosť (čalúnenie).

 

späť na zoznam